De ballon crew van Oordt Adventures

Het opbouwen van de ballon, het volgen tijdens de vaart en het inpakken na de landing is natuurlijk de basis voor elke vlucht.

Onze crew, een vast team van enthousiastelingen.  Zij zijn de specialisten die zorg dragen voor een zorgvuldige opbouw, alles dubbel controleren, eventueel uitleg geven aan de passagiers en er voor zorgen dat er veilig gestart kan worden. Bovendien volgen zij de ballon naar de landingsplaats, proberen daar te zijn op het juiste moment, pakken daar alles weer netjes in, eventueel samen met de passagiers en brengen de passagiers vervolgens veilig terug naar de startplaats. Mede door onze crew wordt uw ballonvaart een onvergetelijke gebeurtenis.

Lijkt het je ook leuk deel uit te maken van ons gezellige team, zou je graag de handen uit de mouwen willen steken en heb je voldoende improvisatievermogen, meld je dan aan als vrijwilliger bij onze organisatie.

Met Luchtballon van Oordt Ballooning in Zwolle de lucht in  Met Luchtballon van Oordt Ballooning in Zwolle de lucht in  Met Oordt Ballooning in Zwolle de lucht in
Facebook pagina van Oordt Ballooning in Zwolle

Met Oordt Ballooning in Zwolle de lucht infriendster counter